meillä on paikka hyvälle tyypille

Toivomme sinulta aitoa kiinnostusta maukkaan ruoan ja näyttävien annosten valmistamiseen. Vastaat omalta osaltasi keittiön päivittäisestä toiminnasta ja olet osa tiimiä. Toivomme aikaisempaa työkokemusta lounas- ja à la carte-ravintolasta, positiivista can do-asennetta sekä ammattimaista otetta.
 
Wanda’s on hyvin monipuolinen kokonaisuus (lounas, à la carte, yksityistilaisuudet, catering), joten työ on vaihtelevaa. Työvuoroja on lounasaikaan, iltaisin ja viikonloppuisin.
 
Nyt sinulla on mahdollisuus päästä osaksi ammattilaisjoukkoa ja työyhteisöön, jossa kantavia arvoja ovat paikallisuus, positiivisuus ja palvelevuus.
Tarjoamme sinulle
• työtunteja 90h/ 3vko
• sopimuspalkan
• hyvät henkilöstöedut
• kivat työkaverit
• luotettavan yksityisen työnantajan, joka pitää huolta henkilökunnastaan.
 
Kiinnostuitko? Laita hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen osoitteeseen toni.aalto@wandas.fi. Mahdollisiin kysymyksiin vastaamme myös mielellämme, eli ota rohkeasti yhteyttä yrittäjä Toni Aaltoon 050 306 6303.
Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!
     

 

Pro Food Vantaa Oy on vuonna 2016 perustettu ravintola-alan yritys, joka on kasvanut ravintolapalveluiden tunnetuksi tuottajaksi Länsi-Vantaalla. Olemme aktiivinen paikallinen toimija, ja arvomme ohjaavat vahvasti meidän jokapäiväistä tekemistämme.